Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κωστασ Βουτσασ ~ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ (1931 - 2020) | Anyte Art

Κωστασ Βουτσασ ~ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ (1931 - 2020) | Anyte Art. Αλεκοσ σακελαριοσ αλικη βουγιουκλακη ανδρεασ μπαρκουλησ γιωργοσ παντζασ δημητρησ τσοβολασ κατερινα κωστασ βουτσασ κωστασ πρετεντερησ λαμπροσ κωνστανταρασ μαρω κοντου ντινοσ. Ο ηθοποιός κώστας βουτσάς αποκάλυψε γιατί δεν θα πάει στην κηδεία της έρρικας μπρόγιερ. Ρεπούση με την παρακάτω δήλωση: Πέθανε ο ηθοποιός κώστας βουτσάς στα 88 του χρόνια. H σάντρα βουτσά μίλησε στην εκπομπή ευτυχείτε για την απώλεια του πατέρα της κώστα βουτσά και της μητέρας της έρρικα μπρόγιερ.

Η θεοδώρα βουτσά τα ξημερώματα της πέμπτης, 31 δεκεμβρίου δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον πατέρα της, τον σπουδαίο κώστα βουτσά γιατί σαν σήμερα θα… Η έρρικα και η αδερφή της, μαργαρίτα, τη δεκαετία του ΄60 ξεχώρισαν ως αδερφές μπρόγιερ και ξεσήκωσαν το κοινό της εποχής με τη φρεσκάδα, την ομορφιά και τη τσαχπινιά τους. Θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Συγκίνηση και πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο». Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους, φοίβου.

Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμες ώρες στη ΜΕΘ - Η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά Πηγή: www.lifo.gr ...
Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμες ώρες στη ΜΕΘ - Η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά Πηγή: www.lifo.gr ... from 1.bp.blogspot.com
«ο κώστας βουτσάς ήταν πραγματικά ένας άντρας παλαιάς κοπής», είπε η βούλα πατουλίδου. Το συγκινητικό μήνυμά της για την πρώτη γιορτή χωρίς τον κώστα βουτσά (pics). Η κόρη του, θεοδώρα, ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με τις τελευταίες του μέρες στην εντατική. Η θεοδώρα βουτσά τα ξημερώματα της πέμπτης, 31 δεκεμβρίου δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον πατέρα της, τον σπουδαίο κώστα βουτσά γιατί σαν σήμερα θα… Όταν ο κώστας βουτσάς χόρευε σε κρητικό γλέντι (φωτο). Τον γιο τους, φοίβο, βάφτισαν ο κώστας βουτσάς και η αλίκη κατσαβού την κυριακή στο κοντόπευκο. Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του κώστα βουτσά, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου αττικόν. Στο νοσοκομείο αττικόν, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 ημέρες άφησε την τελευταία του πνοή, ο μεγάλος ηθοποιός του.

Γιατί δεν θα πάει ο κώστας βουτσάς στην κηδεία της μπρόγιερ.

Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους, φοίβου. Λεπτό προς λεπτό στο in.gr η εξάπλωση παγκοσμίως. «φίλαθλοι της αεκ, πριν από. Συγκίνηση και πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο». Η θεοδώρα βουτσά τα ξημερώματα της πέμπτης, 31 δεκεμβρίου δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον πατέρα της, τον σπουδαίο κώστα βουτσά γιατί σαν σήμερα θα… Τον γιο τους, φοίβο, βάφτισαν ο κώστας βουτσάς και η αλίκη κατσαβού την κυριακή στο κοντόπευκο. Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της τετάρτης σε ηλικία 88 ετών μετά από μάχη 19 ημερών που έδωσε στην μεθ του νοσοκομείου αττικόν. Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του κώστα βουτσά, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου αττικόν. Ο αιώνιος έφηβος που σημάδεψε τον ελληνικό κινηματογράφο! Κώστα σήμερα θα είχες γενέθλια. Ο ηθοποιός κώστας βουτσάς αποκάλυψε γιατί δεν θα πάει στην κηδεία της έρρικας μπρόγιερ. Η αλίκη κατσαβού ανήρτησε ένα συγκινητικό βίντεο από χαρούμενες στιγμές της με τον κώστα βουτσά και μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά της. Ρεπούση με την παρακάτω δήλωση:

Θλίψη προκάλεσε στο πανελλήνιο η είδηση του χαμού του κώστα βουτσά. Λεπτό προς λεπτό στο in.gr η εξάπλωση παγκοσμίως. Ο ηθοποιός κώστας βουτσάς αποκάλυψε γιατί δεν θα πάει στην κηδεία της έρρικας μπρόγιερ. See more of κωστασ βουτσασ on facebook. Κώστα σήμερα θα είχες γενέθλια.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ - Φστ μπόινγκ (Κάτι να καίει, 1963) - YouTube
ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ - Φστ μπόινγκ (Κάτι να καίει, 1963) - YouTube from i.ytimg.com
Ρεπούση με την παρακάτω δήλωση: Κώστα σήμερα θα είχες γενέθλια. Η αεκ αποχαιρέτησε τον βουτσά. Γιατί δεν θα πάει ο κώστας βουτσάς στην κηδεία της μπρόγιερ. Συγκίνηση στο ολυμπιακό στάδιο για τον κώστα βουτσά. Πριν από την έναρξη του ημιτελικού με τον άρη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, με την αεκ να αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό με το ακόλουθο μήνυμα: Πέθανε ο ηθοποιός κώστας βουτσάς στα 88 του χρόνια. Η θεοδώρα βουτσά τα ξημερώματα της πέμπτης, 31 δεκεμβρίου δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον πατέρα της, τον σπουδαίο κώστα βουτσά γιατί σαν σήμερα θα…

Η θεοδώρα βουτσά τα ξημερώματα της πέμπτης, 31 δεκεμβρίου δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον πατέρα της, τον σπουδαίο κώστα βουτσά γιατί σαν σήμερα θα…

Σπάνια, ασπρόμαυρη φωτό από τον γάμο τους το 1965! Το συγκινητικό μήνυμά της για την πρώτη γιορτή χωρίς τον κώστα βουτσά (pics). Το 1965, ο κώστας βουτσάς παντρεύτηκε την έρρικα μπρόγιερ και μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη σάντρα. Κώστα σήμερα θα είχες γενέθλια. Όταν ο κώστας βουτσάς χόρευε σε κρητικό γλέντι (φωτο). Στο νοσοκομείο αττικόν, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 ημέρες άφησε την τελευταία του πνοή, ο μεγάλος ηθοποιός του. «ο κώστας βουτσάς ήταν πραγματικά ένας άντρας παλαιάς κοπής», είπε η βούλα πατουλίδου. Με αυτόν τον τρόπο τίμησαν τη μνήμη του οι κόρες του μετά την κηδεία. Πριν από την έναρξη του ημιτελικού με τον άρη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, με την αεκ να αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό με το ακόλουθο μήνυμα: Η αεκ αποχαιρέτησε τον βουτσά. Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις στο instagram μετά την κηδεία του πατέρα της. Συγκίνηση στο ολυμπιακό στάδιο για τον κώστα βουτσά. Η έρρικα και η αδερφή της, μαργαρίτα, τη δεκαετία του ΄60 ξεχώρισαν ως αδερφές μπρόγιερ και ξεσήκωσαν το κοινό της εποχής με τη φρεσκάδα, την ομορφιά και τη τσαχπινιά τους.

Αλεκοσ σακελαριοσ αλικη βουγιουκλακη ανδρεασ μπαρκουλησ γιωργοσ παντζασ δημητρησ τσοβολασ κατερινα κωστασ βουτσασ κωστασ πρετεντερησ λαμπροσ κωνστανταρασ μαρω κοντου ντινοσ. Ο αιώνιος έφηβος που σημάδεψε τον ελληνικό κινηματογράφο! Η έρρικα και η αδερφή της, μαργαρίτα, τη δεκαετία του ΄60 ξεχώρισαν ως αδερφές μπρόγιερ και ξεσήκωσαν το κοινό της εποχής με τη φρεσκάδα, την ομορφιά και τη τσαχπινιά τους. Αποκάλυψε τί του είχε εμπιστευτεί ο αείμνηστος βουτσάς! Η κόρη του, θεοδώρα, ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με τις τελευταίες του μέρες στην εντατική.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ - Φστ μπόινγκ (Κάτι να καίει, 1963) - YouTube
ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ - Φστ μπόινγκ (Κάτι να καίει, 1963) - YouTube from i.ytimg.com
Συγκίνηση στο ολυμπιακό στάδιο για τον κώστα βουτσά. Ο αιώνιος έφηβος που σημάδεψε τον ελληνικό κινηματογράφο! Η έρρικα και η αδερφή της, μαργαρίτα, τη δεκαετία του ΄60 ξεχώρισαν ως αδερφές μπρόγιερ και ξεσήκωσαν το κοινό της εποχής με τη φρεσκάδα, την ομορφιά και τη τσαχπινιά τους. «ο κώστας βουτσάς ήταν πραγματικά ένας άντρας παλαιάς κοπής…», είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευηξή της η βούλα πατουλίδου. Αποκάλυψε τί του είχε εμπιστευτεί ο αείμνηστος βουτσάς! Η αεκ αποχαιρέτησε τον βουτσά. Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του κώστα βουτσά, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου αττικόν. Γιατί δεν θα πάει ο κώστας βουτσάς στην κηδεία της μπρόγιερ.

Όταν ο κώστας βουτσάς χόρευε σε κρητικό γλέντι (φωτο).

Με αυτόν τον τρόπο τίμησαν τη μνήμη του οι κόρες του μετά την κηδεία. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η καριέρα και η καταξίωση ενός «φιλοσοφημένου εφήβου». Ρεπούση με την παρακάτω δήλωση: Σπάνια, ασπρόμαυρη φωτό από τον γάμο τους το 1965! «φίλαθλοι της αεκ, πριν από. Κώστας βουτσάς σήμερα το τελευταίο αντίο στον μεγάλο ηθοποιό ευτυχείτε 28 02 2020 open tv. See more of κωστασ βουτσασ on facebook. «ο κώστας βουτσάς ήταν πραγματικά ένας άντρας παλαιάς κοπής…», είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευηξή της η βούλα πατουλίδου. Το 1965, ο κώστας βουτσάς παντρεύτηκε την έρρικα μπρόγιερ και μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη σάντρα. Ο ηθοποιός κώστας βουτσάς αποκάλυψε γιατί δεν θα πάει στην κηδεία της έρρικας μπρόγιερ. Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της τετάρτης σε ηλικία 88 ετών μετά από μάχη 19 ημερών που έδωσε στην μεθ του νοσοκομείου αττικόν. Η αλίκη κατσαβού ανήρτησε ένα συγκινητικό βίντεο από χαρούμενες στιγμές της με τον κώστα βουτσά και μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά της. Ο αιώνιος έφηβος που σημάδεψε τον ελληνικό κινηματογράφο!

Post a Comment for "Κωστασ Βουτσασ ~ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ (1931 - 2020) | Anyte Art"